Loading...

Friday, January 21, 2022

Qeveria Kurti Anulon tenderi që kishte në plan ngopjen e barkut të deputetëve

Kuvendi i Kosovës me datën 14 prill kishte hapur njoftim publik për ‘Shërbime të hotelerisë në Kuvendin e Republikës së Kosovës’

Vlera e kësaj kontrate ishte parashikuar të jetë 200 mijë euro, në kohëzgjatje 36 muaj, shkruan Syri.net Kosova.Por, i njejti pas një muaji është anuluar.Kjo bëhet e ditur në faqen zyrtare të Prokurimit Publik, derisa arsyeja e anulimit është se nuk kishte asnjë ofertë të përgjegjshme.

Ndryshe, në njoftim për kontratë në muajin prill. ishin bërë të ditura edhe kërkesat, prej të cilave ishin: pije të nxehta dhe të ftohta, gjithsej 13 artikuj dhe ushqim, gjithsej 27 artikuj, derisa detajet shtesë mund ti gjeni këtu.Detajet shtesë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *