Loading...

Thursday, December 09, 2021

Qeveria Kurti rrit buxhetin për zbardhjen e krimeve të luftës

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë të ditur se pas rishikimit të buxhetit për këtë vit, Departamentit për krime lufte, do t’i shtohen edhe 4 prokurorë special, 6 bashkëpunëtorë profesional dhe dy përkthyes.Ajo tha se mjetet do të barten nga buxheti i Ministrisë së Drejtësisë në Këshillin Prokurorial të Kosovës.“Ashtu siç jemi zotuar, adresimi i krimeve të luftës është prioritet i Qeverisë tonë.

Departamentit për krime lufte në kuadër të Prokurorisë Speciale, pas rishikimit të buxhetit për këtë vit do t’i shtohen edhe 4 prokurorë special, 6 bashkëpunëtorë profesional dhe dy përkthyes.
Këto mjete do të barten nga buxheti i Ministrisë së Drejtësisë në Këshillin Prokurorial të Kosovës.
#shtetiisëdrejtës”, shkroi ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *