Loading...

Saturday, November 27, 2021

Qytetari e god,et me shuplakë në fytyrë presidentin francez, Emmanuel Macron

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron është godi,tur me shupl,akë nga një burrë.Përmes një video të publikuar në rrjetin social Twitter, Macron shihet teksa godi,tet në fytyrë.Sipas pamjeve, me të marrë shuplakën presidenti i Francës është larguar shpejtë.

Për pak sekonda disa nga pjesëtarët e sigurimit të tij i janë vërsulur personit që e god,iti presidentit dhe e kanë larguar nga ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *