Loading...

Sunday, January 16, 2022

Qytetari nuk arrin të ndalet në vend në momentin kur e sinjalizon policia

Rastet e fundit të dy aksidenteve në Koshare dhe në vendin e njohur si “Kroi i Mbretit”, ku mbetën të vdekur pesë persona i ka mobilizuar Policinë e Kosovës që të nis patrullimet edhe me makina civile dhe radarë në të gjitha magjistralet dhe autostradat e vendit.

Organet e rendit do të jenë të pakompromis ndaj shkelësve të ligjit në trafik dhe nuk do të kenë tolerancë.Media ka qëndruar dhe ka përcjell punën e policisë në magjistralen Prishtinë – Pejë, konkretisht në fshatin Bresje.

Një rast paksa i çuditshëm ka ndodhur këtu.

Një qytetar me makinën e tij nuk ka arritur të ndalet në vend, në momentin kur policia i ka dhënë sinjal që të ndalet.Shpejtësia e lejuar në këtë zonë është 80 km/h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *