Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Qytetarit nga Kosova i shpërthehet goma e veturës në Serbi, kërkon ndihmë

Të shpeshta janë rastet kur kosovarët përballen me probleme të veturave përderisa janë në territorin serb.Njësoj ndodhi edhe mëngjesin e sotëm.

Një qytetar që po vinte nga jashtë ka njoftuar se ka mbetur në Novi-Sad të Serbisë për shkak të një problem me gomën e veturës.I njëjti ka kërkuar ndihmë nëse ndokush mund të kalojë në këtë rrugë dhe t’i ndihmojë për tu kthyer në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *