Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Ramush Haradinaj Shkakton Trazira Ne Vetevendosje !! Zbulon …?

Ramush Haradinaj shkakton trazira ne Vetevendosje !! Zbulon hajnat e VV-se…Ramush Haradinaj ka he dhur akuza te renda ndaj disa mini.strave te Qeverise Kurti 2. Ramush Haradinaj tha se Mini.strat Aliu, Sveçla dhe Haxhiu, jane haj na.

Mini strat Liburn Aliu, Xhelal Svecla, Albulena Haxhiu jane haj.na dhe duhet te jene ne bu rg,ka thene Ramush Haradinaj. Tut je kreu i AAK-se, Ramush Haradinaj, ka fo.lur per deklaraten e kryeministrit Albin Kurti, ne Bruksel, i cili tha se ka kri minele lu ftes dhe te paqes ne Ballkanin Perendimor.

Li dhur me kete, Haradinaj tha se kur nje krye.minister flet keshtu ne nje shtet nder kombetar, atehere du.het te kete reagime.Ai shtoi se keto dekla.rata te Kurtit ne Bruksel, i kane sher.byer Serbise, gjersa shtoi se kreu i ekzekutivit, ka folur me gju.hen e Serbise. Ai ka folur me gju.hen e Serbise e te Vuçiqit. Deklaratat e Kurtit ne Bruksel i sher.beu Serbise dhe keto i kane be.re dem Kosoves, ka thene Ramush Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *