Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Shefi I Njësisë Speciale Operative Emocionon Me Fjalët Pas Largimit Nga Veriu

Shefi i Njësisë Speciale Operative, Besart Ahmeti, ka falënderuar të gjithë pjesëtarët e policisë të cilët morën pjesë në aksionin 13 ditësh në veri të vendit.Ai ka thënë se Atdheu, mbetet pasaporta e jetës së tij.

“Familjarë, miq dhe dashamirë duke ju falënderuar për gjithë këtë përkrahje për këto ditë dhe jo vetëm për mua dhe gjithë djemtë dhe vajzat që ishin me mua, ju siguroj se “si bir i atdheut” do të vijoj të kontribuoj me profesionalizëm, përkushtim, përulësi dhe përgjegjshmëri në dobi të mbrojtjes dhe prosperitetit të mbarë komunitetit”, ka shkruar ai në llogarinë e tij në Facebook.“Atdheu, Detyra dhe Nderi do të mbeten pasaporta e vetme deri në fund të jetën time”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *