Loading...

Friday, January 21, 2022

Shefi nuk po ia jep paret, punëtori hip në skele dhe fillon ta prishë shtëpinë që e ndërtoi

Ky është momenti kur një punëtor vendosi ta shkatërrojë shtëpinë në të cilën kishte punuar, pasi shefi i tij nuk e pagoi për punën që e bëri.

Burri anonim mund të shihet duke hipur në skelet jashtë shtëpisë dhe duke e g oditur murin e saj me një çekan.
Punëtorët e tjerë prezentë në vendin e ndërtimit të shtëpisë mund të shihen dhe dëgjohen duke u përpjekur ta qetësojnë atë, por ai nuk pushon, transmeton Lajmi.net.

Në video, që është bërë virale, një burrë mund të dëgjohet duke provuar ta qetësojë punëtorin e nervozuar, duke i thënë: “Toni, qetësohu, eja këtu shok, çfarë po ndodh?”. /Lajmi.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *