Loading...

Sunday, December 05, 2021

Sherifi: Qeveria VV-Guxo pranoi që sovranitetin në veri ta ushtrojë së bashku me qeverinë serbe

Bilall Sherifi nga Nisma Socialdemokrate ka reaguar lidhur me marrëveshjen në Bruksel, ka bërë një krahasim mes qeverisë PAN dhe tash asaj VV-Guxo.Ja postimi i plotë:Dallimi mes qeverisë së PAN-it dhe qeverisë VV-GUXO!

Kur qeveria e PAN-it nuk mundi të përballet më tej me presionin e nivelit më të lartë të mundshëm ndërkombëtar ia dorëzoi mandatin popullit, ndërsa kur qeveria e VV-GUXO nuk mundi të përballet me presionin e nivelit shumë më të ulët ndërkombëtar pranoi që sovranitetin në veriun e Kosovës ta ushtrojë së bashku me qeverinë e Serbisë
Dhe, ky është vetëm fillimi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *