Loading...

Thursday, December 09, 2021

Shikimi ‘drithërues’ i Kurtit në drejtim të Ramush Haradinajt

Sot ka vazhduar seanca plenare e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Në foltoren e Kuvendit të Kosovës, ka dal për të folur lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj.

Haradinaj në fjalën e tij foli për bujqit, ku filloi të kritikoj ministrin e Bujqësisë Faton Pecin.

“Ajo që po mungon është, se a keni me e pagu ratën e dytë për bujqit dhe është pjesa tjetër se a mos keni me jau hekë subvencionet dhe keni punë me bujqë e s’mundemi me i mashtru se të vijnë të dera”, ka thënë Haradinaj.

Derisa fliste ai disa herë është kthyer ka kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Në një fotografi, shihet Kurti derisa e shikon mrroltë deputetin Haradinaj.

Me këtë shikim, Kurti duket se nuk është pajtuar aspak me atë që Haradinaj e tha në fjalën e tij në Kuvend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *