Loading...

Saturday, November 27, 2021

“Shpërthen” Halil Geci ndaj Hashimit dhe Ganiut – zbulon të pathënat për lidhjet e tyre me UDB-në serbe

Veprimtari i LDK-së, Halil Geci thotë se dialogun me Serbinë të zhvilluar në Burksel e kanë vëshitrësuar shitësit e atdheut.Geci përmes një shkrimi të publikuar në rrjetin social Facebook, shprehet se, Hashim Thaçi me vëllain e tij, Ganiun, ishin joshur e masht,ruar nga argj,enturat e ndryshme.

Ai thotë se Ganiu ishte i shi,tur dhe i rekru,tuar si spi,un i UDB-së serbe.Geci shkruan se raporti i Dick Martyt në Këshillin e Evropës ishte meritë e vëllezërve Thaçi, që sips tij, supu,zohet se mbi 90% e materialeve të grumbulluara nga Marty janë marrë nga këta dhe rrethi i tyre.

Shkrimi i plotë:

Dialogun me Serbinë e kanë vështirësuar shitësit e Atdheut Temë e pashmangshnme këto ditë janë bisedimet me Serbinë dhe Zajdn,ica e nënshkruar dhe e ratifikuar në parlament nga tradhë,taret e vendit!Raporti i Dick Marty i 16 dhjetorit 2010 i ka përmby,sur vuajtjet dhe dhimbjet e popullit të pa fajshëm nga pakujdesia i disave nga shkerdhatat që ishin joshur e mashtruar mbas nji hiçi i shitur të agjenturat Franceze me emrin Hashim, dhe Gani Thaçi i shitur dhe i rekrutuar si spiun UDB-së i marrur në polici që nga koha e mask,ave, këta dhe disa mbështetës të tyre e kanë sjellur Kosovën sa të harrohen vuajtjet dhu,n,imet vr,asj,et e përmbi 2300 fëmijve,13000 të vr,arë,ve e të zhdu,kur,ve si dhe djegiet dhe shkat,ërrimet masi,ve të pasurisë duke e lënë tokën e dje,gur e të shkretuar..!

Raporti i Dick Marty në Këshillin e Evropës ishte meritë e këtyre dy shpi,unave të Brojes Gani dhe Hashim Thaçit nga të cilët supo,zohet se 90% të matrialeve të grumb,ulluara që Dick Marty i kishte raportuar para Këshillit të Evropës janë marrur nga këta tra,dhë,tar dhe rrethi i tyre.

Materialet dhe provat që mbështeti Marty në këtë raport janë ato që ka mbledhur prokuroria serbe për kr,ime të Iuf,tës, që është një material i jashtëzakonshëm, ndoshta më i miri që është punuar ndonjëherë, dhe detyra ime thotë ish-ambasadori i Serbis në Zvicër ka qenë që t’ia ofr,ojë, t’ia sygjeroj dhe tregoj atë material, e ti ndihmojë për të ardhur deri tek kontakti ndërmjet përfaqësuesit të prokurorisë sonë dhe Dick Martyt, dhe në fund ia kemi arritur kësaj”, thotë ish-ambasadori i Serbisë në Zvicër, Milan St. Protiqć.

Ky dëm kolosal që ja kanë bërë këta trad,hëtar atëdheut si dhe rrethi i tyre i mbeshtetur nga PDK-ja dhe LDK-ja ku e kanë pruar Kosovën deri te shpërbërja ka qenë një kurth minjësh e përga,ditur nga agjensitë e forta dhe të talentuara që kanë punuar me zell e pa fije vështirësie, kur dihet botrisht se Serbia ka arritur me e futur spiun,azhin në NATO, dhe e ka ditur saktësisht kur nisen bomba,rdimet cili shtet ka me boba,rduar sot në cillat caqe kanë me u sul,muar, kurse UÇK-n dhe lëvizjet e tyre i kanë pasur në grusht nga i pari i shtabit Hashimi në Shtab, dhe në teren nga i vllai i tij Gani Thaçi dhe përkrahsit e tyre!

Me shtëpinë e verdhë në Shqipëri Serbia i ka mbuluar mijëra e mijëra vik,tima shqiptare që ua kanë marrur org,anet disa i kanë dj,egur e disave ua kanë humbur gjurm,et krejt, e disa janë gjetur e vërtetuar në var,re mas,ive si vik,tima që ua kanë marrur org,anet.

Levizjet e shtëpis të bardhë dhe këmbngulsia e Bidenit që ti sanksionoj ata që tentuan te luajnë me kufi është një shpresë e vetme që zajednica të mos diskutohet, dhe një shtagë thaneë për Kristaqin Vućićin që në bisedimet e ardhshme të liderve ballkanik të vehen simbolet e shtetësisë të Kosovës dhe Kosova të trajtohet e barabartë me Shqipërinë dhe Serbinë dhe vendet tjera të rajonit.

Albin Kurti dhe qeveria e tij e ka vështirë të pastroj mutin 20 vjeqar të Hashimit i cili i udhëhiqte proceset dhe që kishte me vete edhe LDK-në edhe PDK-në, derisa Xhorxhi Washingtoni i Kosovës i cili vr,aj,ke dhe kthjelke përfundoi në biruc pikrisht nga ai që e pagëzoi me emrin Xhorxh! Sot po e thrrasin Xhorxh Biruca…!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *