Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Shqiptarët nga Kosova mbajnë protesta në Velipojë – kjo është arsyeja

Pushuesit nga Kosova kanë zhvilluar ditën e sotme një protestë në Velipojë.
Kjo protestë vjen pas humbjes së jetës së një pushuesi 40-vjeçar në Velipojë.
Ata ngrejnë shqetësimin se ambulanca ka mbërritur një orë me vonesë ne vendin e ngjarjes.

Ndërsa i bëjnë thirrje qeverisë dhe bashkisë që të marrin masa, pasi theksojnë se ka mungesë të rojeve bregdetare.“Jam nga Gjakova dhe vij në këtë plazh që prej 20 vitesh , 2 herë në vit. Ne kemi vënë re shumë gjëra negative. Pastërtia mungon. Po ashtu i bëj lutje shteti shqiptar që të vendosin mbikqyrsa, roje bregdetare që t’i vijnë në ndihmë qytetarëve.

Çdo vit që kam ardhur këtu të paktën 4 deri në 5 persona vdesin sepse nuk ka as roje bregdetare. Dje humbi jetën 44 vjeçari nga Fushë Kosova. Edhe para disa ditësh një grua rrezikoi të humbte jetën”, tregoi një pushues nga Gjakova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *