Loading...

Wednesday, December 01, 2021

S’kam kohë për pushime, Jam duke punuar për të mirën e popullit (Video)

S’kam kohë për pushime, Jam duke punuar për të mirën e popullit

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci foli për evenimentin “Muaji i Mërgatës”.

Lladrovci foli edhe për planet e tij private për rtv21 ku tha e sivjet nuk do të shkojë fare në pushim.

Ai tha se nuk ka kohë pasi që tani janë dëgjimet publike për buxhetin e komunës dhe po ashtu fushata zgjedhore.

Por, Lladrovci tregoi se është edhe në përgatitje të Doktoraturës e edhe kjo gjë po e privon atë nga pushimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *