Loading...

Wednesday, December 01, 2021

SkandaIoze: Toka në këtë komunë u shit për 7 cent ari, planifikohej të blihej nga shteti sërish 7.000% më shtrenjtë

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktak.uzë në Gjy.katën Themelore në Prishtinë ndaj disa zyrtarëve shtetërorë, të cilët dyshohen për keqpërdorime të pozitës apo autoritetit zyrtar.

Aktak.u.za përfshin ish-ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasanin dhe kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj.Pas lajmit ka reaguar zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje Arlind Manxhuka. Ai ka thënë se prona shoqërore në Malishevë është shitur për 7 cent te personi privat dhe është planifikuar të blihej nga shteti sërish 7.000% më shtrenjtë.Kjo sipas tij, është bërë nga Qeveria e Ramush Haradinajt, përcjell Bota sot.

Reagimi i Manxhukës në Facebook:A i mbani mend se si nëpër studio televizive herë ish-qeveritarë e herë analistë të tyre na thonin ‘Kosova nuk është vetëm zi’, se gjoja VV veç zi po shihte!?

Dhe, del sot lajmi se toka në Malishevë është privatizuar për 7 cent, pra 7 cent për ari dhe planifikim për t’u blerë për shpronësim nga qeveria Haradinaj për më shumë se 7000 (lexo 7 mijë) për qind më shtrenjtë.Pra, prona shoqërore është shitur për 7 cent te personi privat dhe është planifikuar të blihej nga shteti sërish 7.000% më shtrenjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *