Loading...

Tuesday, December 07, 2021

Sondazh: Cili do të jetë kryetari i ardhshëm i Komunës së Shtimes?

Në zgjedhjet e vitit 2017 fituese e zgjedhjeve ishte Partia Demokratike e Kosovës në Komunen e Shtimes më Kryetarin e tanishëm Naim Ismajli, në zgjedhjet e kaluara Kandidati i Partis Demokratike të Kosovës Naim Ismajli Shkoi në Balotazh me të gjitha partit e tjera opozitare dhe prapë ishte fitues i zgjedhjeve të Vitit 2017.

në këto zgjedhje të tetorit 2021 përsëri është zgjedhur si kandidat për kryetar të Komunës Naim Ismajli nga Partia demokratike e Kosovës, nga Lëvizja Vetëvendosje ndryshe nga Zgjedhjet e fundit tashmë është zgjedhur për të garuar si kandidat antari i Lëvizjes Vetëvendosje Qemajl Aliu, gjithashtu nga Lidhja Demokratike e Kosovës është Kandiduar Bedri Zeqiri për Garën Kryetar Komune. si e komentoni kush do të fitojë këto zgjedhje në Shtime\GazetaPlisi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *