Loading...

Sunday, November 28, 2021

Sondazhi në Mitrovicë: Agim Bahtiri fiton pa balotazh me 57.88%

Sondazhi i realizuar nga Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, observator i matjeve të opinionit publik, i realizuar këtë fundjavë, e nxjerr fitues pa balotazh Agim Bahtirin, kandidat i Lëvizjes Vetëvendosje (LVV).





Ky sondazh i publikuar sot është realizuar me 1066 respondentë dhe mostra është stratifikuar dy herë për të arritur një saktësi të rezultatit prej +-3% dhe besueshmeri të mostres prej 98%.

Më saktësisht, Agim Bahtiri i prinë listës me 57.88%, i ndjekur nga kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) Bedri Hamza me 35.27%, ndërsa i treti radhitet Armend Agolli nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) me 6.85%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *