Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Syla: Badihava flasim, Kurti pritet me brohoritje edhe kur ka zero rezultat

Gazetari Valon Syla ka thënë se në fazën aktuale badihava flitet kundër Kurtit, sepse ky i fundit pritet me brohoritje edhe kur ka zero rezultat.Ai gjithashtu tha se ndoshta edhe mund të jetë gabim rreth qëndrimeve të tij kundër Kurtit.

“Jemi në një fazë kur edhe badihava flasim, pra Kurti pritet me brohoritje edhe atëherë kur ka zero rezultat”, tha ai.Tutje, Syla tha se Kurti ndoshta edhe do ta gjunjëzojë Serbinë, por edhe Gjermaninë e Francën.

“Ndoshta do ta befasojë Vuçiqin dhe do ta gjunjëzojë Serbinë, madje edhe Gjermaninë e Francën. Ndoshta ne të gjithë mund të jemi gabim”,tha Syla.“Ndoshta Kurti është ndonjë ‘superman’ që do t’i zgjidhë këto çështje”, u shpreh ai në T7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *