Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Tahiri: Qeveria Kurti është shndërru në një ndërmarrje të madhe të punësimit familjar

Deputeti i PDK’së, Abelard Tahiri ka kritikuar Qeverinë Kurti rreth propozimit për shkarkimin e komisionit tëKPMSHCK’së, duke u thënë se janë shndërruar në ndërmarrje të madhe të punësimiy familjar, transmeton Periskopi.

‘Sot jeni shndërru në një ndërmarrje të madhe të punësimit familjar. Kjo s’ka ndodh më herët. Mirë bëni me tërheqë këtë kërkesë dhe nëse duhet bërë vlerësim, të bëhet qysh duhet. Ska as edhe nëj ligj të vetëm që i jep mandate deputetit të Kosovës të japë vlerësim nëse nëj zyrtar ka bërë shkelje të ligjit apo jo’’, tha ai.Në përgjithësi, opozita po e kundërshton këtë propozim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *