Loading...

Sunday, January 16, 2022

Tahiri – VV’së: Po flisni për gratë? Ju shkarkuat Valdete Dakën, Komisionere e zgjodhët gruan e mikut të Kurtit

Abelard Tahiri ka reaguar ndaj Mimoza Kusari Lilës, e cila inkurajoji gratë që të aplikojnë për pozita të rëndësishme në shtet.

“Nuk ka dekurajim ma të madh për gratë në Kuvendin e Kosovës, sesa ndërprerja e mandatit të zonjës Valdete Daka. Ky grup parlamentar dhe kjo zonjë po përçojnë mesazhet më të këqija për gratë dhe qytetarët e Republikës së Kosovës.

Edhe përzgjedhja e Komisionerit për Privatësi, ishte abuzim i madh duke filluar nga intervestimi dhe proceset tjera, vetëm se ishte bashkëshortja e një miku shumë të madh të kryeministrit Kurti”, ka thënë Tahiri periskopi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *