Loading...

Thursday, December 09, 2021

Ushtari i UÇK-së Bashkim Hoxha: Burri i ministres Haxhiu, na quajti gratë “ku,rva”

Në një postim në rrjetin social Facebook, ushtari i Ushtrisë Çlirimtare, Bashkim Hoxha. është irrituar tejmase me komentet ofenduese të burrit të Ministres së Drejtësisë të Kosovës, Alban Krasniqin.Kujtojmë që pas arr,esti,mit nga Policia e Kosoves të invalidit të luf,tës Faik Fazliu, dhe pas deklarates së tij se ishte në kafe me bashkëshorten, burri i ministres Haxhiu, e ofendoi rëndë në një koment, duke e quajtur ‘ku,rvar e kur,vëri’ Fazliun.

Reagimi i plotë i ushtarit Bashkim Hoxha:
“Burri i ministres na fyu të gjithëve. Është tjetër gjë nëse hiqemi kinse nuk e kemi kuptuar!Sipas burrit të ministres së drejtësisë qenka kur,vëri pirja e kafesë me bashkëshorten! Ky monstër në këtë rast nuk e ka fyer vetëm Faik Fazliun dhe familjen e tij,ai na ka fyer të gjithëve kush pimë kafe me gratë dhe familjet tona në restorante. Mbase ky njeri nuk qenka mësuar të dalë me bashkëshorten, nuk e paska marrë ajo askund. Interesant, në Evropë zonjat nëse nuk kanë bahkëshortë i marrin qentë me vete në restorante, e këtë me sa duket as në atë cilësi nuk po e merrte.

Personalisht lutem të mos më takoj Zoti me këtë specie as rastësisht.-Nuk e kam shumë të qartë nocionin e kur,vërisë.Mungesa e përvojës në raport me kur,vërinë mbase e ka bë të vetën.Ndoshta burri i ministres është më me përvojë-ndoshta bashkëjeton me kur,vërinë,-ndoshta e ka qejf dhe nuk mundet pa kur,vërinë Po a ka më kur,vëri se me futë gazin lotsjellës në organin gjenital e me dëpërtu në sallën e parlamentit siç e ka bnë gruaja e burrit të ministres së drejtësisë bre ?

Prap po e them, nuk e njoh konceptin mbi kur,vërinë, por futja e gazit lotsjellës në organin gjenital për t’i su,lmu,ar deputetët në parlament dhe për të përfunduar në spital pastaj , është e turpshme është kr,imin,ale është kur,vëri.Sot kemi një ministre drejtësie që ka bërë vepra sa të turpshme aq dhe kri,min,ale.E burri i ministres le të vazhdojë të jetojë me kr,im,in, turpin dhe kur,vërinë. Edhe ashtu në çdo paraqitje duket se është mashkull por jo burrë, rrjedhimisht mashkull kur,vë që nuk mundet pa kur,vërinë.

Ku është shoqëria civile që reagon në çdo rast e shpesh vend e pavend ?Ku janë feministat ?Fazliu u quajt kur,var sepse po pinte kafe me gruan e tij.A është fyerje ndaj një femre, motre, mbese , bashkëshorte e nënë kjo … ?Shoqëria civile është kapur prej vv prej kohësh, kjo është e qartë tashmë.” shkruan:/reporteri.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *