Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Valon Syla: Gërrnaç është ai që e merr një plakë për letra e rri këmbëkryq në shilte midis Mynihut..

Analisti Valon Syla jo shumë kohë më parë pati një sul, m fizik nga një bashkatdhetar pasi publikisht një pjese të diasporës iu referua me termin ‘gërrnaça’.Në emisionin “Dhoma e Rrëfimit”, prodhim i Insajderi, Syla është pyetur nëse rrezikohet nga një sulm i dytë pasi gjatë muajve korrik dhe gusht ka një fluks më të madh mërgimtarësh.Syla i cili asnjëherë nuk ka hequr dorë nga deklaratat e tij, ka treguar se cilën kategori të diasporës e quan ‘gërrnaça’.

Gërrnaç është ai person i cili ka mbetur me mentalitetin e viteve ’80-ta dhe 90-ta dhe vjen në Kosovë iu përzihet familjarëve të vet… gërrnaç është ai person i cili ulet në shilte këmbëkryq dhe e përzin çajin midis Mynihut e mendon se është patriot, por..”, ka deklaruar Syla.Sipas tij, mërgimtarët frikën më të madhe e kanë kthimin e përhershëm në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *