Loading...

Sunday, November 28, 2021

Valon Syla “godet” Qeverinë Kurti: A ka naj seks me kolege? A ka naj divorc?

Shkruan: Valon Syla Nuk ka opozitë nëse krejt partitë politike nuk ja kërkojnë dorëheqjen Naser Ramadanit edhe Lul Rakës. Se 1 herë thanë me kërkesë të Albin Kurtit e Qeverisë, se u shëndoshëm e kaluam virusin.

Pastaj thanë po i lejojmë dasmat e diskotekat, dhe po hapemi krah me krah. Tash kur e bonën masakër me virus, përsëri llaskuca me i sherby edhe një herë Albin Kurtit se po tutet me hy në zgjedhje, duke kërku rekomandim për shtyerje të zgjedhjeve.

Ikni prej aty. Llaskuca. Kishe doktora, keni vetëdije ju ma të naltë. Na keni varros me masa tu e ngu Qeverinë, tash hajde kallxonani edhe për politikë more lareca, llaskuca.
A ka naj seks me kolege? A ka naj divorc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *