Loading...

Saturday, November 27, 2021

VIDEO:Policia arreston një shtetas të huaj që “shitej si polic” në rrugën Muharrem Fejza

Policia e Kosovës ka arrestuar para pak qastesh një shtetas të huaj në rrugën muharrem Fejza në kryeqytet.Banoret i kanë dërgur disa video Gazetës Infokus duke treguar se ky person ka nxitur konflikt me vozitësit që kalonin në rrugën Muharrem Fejza duke e luajtur rolin e ‘policit’.

Ai nuk i ka lejuar që të vozisin nëpër trotuar përkundër se kjo rrugë vështirë është e kalueshme për shkak të punimeve që po ndodhin tash e disa ditë, shkruan Gazeta Infokus.

I njëjti ka ofenduar dhe kërcënuar një shofer të një veture, i cili ishte me familje. Ai është detyrar ta lajmëroi policinë.Perplasje fizike, sharje dhe ofendime sipas lexuesit, i njëjti ka pasur edhe me dy polic që janë detyruar ta arrestonjë përkunder rezistencës së tij./Gazeta Infokus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *