Loading...

Sunday, January 16, 2022

VIDEO:Shiu dhe erërat e forta shkaktojnë dëme në Lipjan?

Reshjet e shiut që kanë rënë sot pasdite kanë shkaktuar dëme në Lipjan.Në video shihet se në Lipjan ka pasur edhe erëra të forta, të cilat janë përcjellë edhe me reshje shiu.

E siç duket edhe në video, shiu e erërat e forta kanë dëmtuar edhe veturat, ndërsa në vendin e ngjarjes ka dalë edhe Policia e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *