Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Vuçiçi gati sa nuk bahet “copa“ me Jeremiçin në Presidencë Për …?

Përfaqësuesit e Partisë Popullore, Vuk Jeremic, Vladimir Gajic, Miroslav Aleksic, Borislav Novakovic, u shfaqën këtë mëngjes me ftesë të kreut të shtetit serb, Aleksandar Vucic, përpara Presidencës.Duhet të kujtojmë se një ditë më parë, Vuçiç u bëri thirrje anëtarëve të Partisë Popullore “”Le të më rra him” dhe se, siç tha ai, ai do të merrej vetë me të pesë ata.

“Ne të gjithë erdhëm dhe ai tha se do të luf tonte. Borivoje Borović aktualisht është jashtë vendit. Të katërt erdhëm për t’i thënë presidentit që të mos kishte fr ikë prej tij.Ai na ftoi dhe ne erdhëm të kërkojmë një pritje për të parë se çfarë donte të thoshte”, tha kreu i Partisë Popullore, Vuk Jeremic, para se të hynte në Presidencë.Pas disa minutash në ndërtesën e Presidencës, përfaqësuesit e Partisë Popullore iu drejtuan përsëri medias.Jeremic tha se Vuçiç zbriti poshtë dhe ishte dukshëm i zemëruar.

“Presidenti zbriti dhe ai po dri dhej. Ishte e pakëndshme për njerëzit e sigurisë. Ai filloi të bër ti ste dhe të na afrua të fytyra dhe na tha: ‘Hajde më rra hni’. Sigurimi po qëndronte rreth tij. E ftova të dilte jashtë, por ai nuk guxoi.Ai na sh au, ofen doi dhe na kër cënoi, dhe më tha se isha një haj dut. E pyeta nëse mund ta themi atë në RTS dhe të flisnim, ai shprehimisht tha që nuk duhet ta bëjmë”, tha Jeremiç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *