Loading...

Wednesday, January 26, 2022

Vuçiq: Kurti vjen në Bruksel për show, unë për popullin tim në Kosovë

Aleksandër Vuçiq ka komentuar takimin e 15 qershorit me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, duke thënë prapë se ‘nëse Kurti nuk shkon për të folur për Zajednicën, s’ka pse shkon fare në Bruksel’.

“Ata po vijnë për të bërë shoë, ne po shkojmë për t’u treguar të përgjegjshëm dhe serioz”, ka thënë Vuçiqi në deklaratën që e transmeton Novosti.Ai ka thënë se ‘nuk është duke i kushtuar shumë rëndësi se çka thonë të tjerët rreth dialogut’, por se ‘ai shkon në Bruksel për hir të popullit serb në Kosovë”.

Vuçiq ka thënë se ‘rezultatet e dialogut do të shihen në fund të lojës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.