Loading...

Sunday, December 05, 2021

VV-ja kundër, s’votohet raporti vjetor i Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale

Me 28 për, 51 kundër dhe dy abstenime, Kuvendi nuk e ka miratuar Raportin vjetor të Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës për vitin 2020.Kundër kësaj kanë votuar deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Nis seanca ndaj Mustafës, sot do të dëgjohet dëshmitari i tretë,Kjo seancë ishte e datës 12 gusht, e cila kishte dështuar të mbahej për shkak të mungesës së kuorumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *