Loading...

Saturday, January 29, 2022

Xhavit HaIiti i jep vuIë, tregon a ka qenë pjesë e UÇK’së apo jo Albin Kurti

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti ka komentuar deklaratën e Rrustem Mustafës se Albin Kurti ka qenë bashkëI uftëtar i tij.Haliti në Frontal Live tha se nuk e beson që Kurti ka qenë në I uftë me ar më.“Nuk e besoj që ka qenë në I uftë me ar më, por nëse ka qenë i ngakuar prej Demaçit në zyrën e tij atëherë ka një kontribut. As nuk e di si është arr estuar as për çfarë ësht a kzuar. Por të thuhet se ka qenë ushtar i imi, s’kisha me thanë që ka qenë ushtar i dikujt”, tha Haliti.

Haliti poashtu e ka pyetur Adem Demaçin se përse e ka marrë në zyrë Albin Kurtin, teksa Demaçi i është përgjigjur se po përkthen mirë anglisht.“Ne kur e kemi autorizuar Adem Demaçin për ta formuar Asamblenë e Përgjithshme të Kosovës, ai e ka hapur një zyrë dhe e ka marrë Albin Kurtin në zyrë.

Unë se kam njoftë, por e pyeta pse e ke marrë dhe tha se po flet mirë anglisht dhe është i saktë në zyrë. Baca Adem më ka thënë që po përkthen mirë anglisht, ai ka pasur takime me zyrtarë të huaj dhe kjo është e tëra.Remi e ka thënë pjesën e vet, por as unë s’kam qenë i ar matosur në I uftë por edhe unë jam v eteran i I uftës. I ufta s’bëhet pa pare, pa ar më, pa diplomaci, pa ushqim pa veshmbathje dhe të gjitha janë pjesë e Iuftës”, tha Haliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.