Loading...

Thursday, December 09, 2021

Xhelal Sveçla i përgjigjet Faik Fazliut: Stop sjelljeve ba,ndit,eske. Askush mbi ligjin!

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka reaguar lidhur me arr,estim,in e mbrëmshëm të ish-kryetarit të Organizatës së Veteranëve të UÇK-së, Faik Fazliu.Sveçla i ka bërë me dije Fazliut permes nje postimi në Facebook se sundimi i ligjit në shtetin e së drejtës, nënkupton edhe ushtrimin e detyrës nga zyrtarët policorë pa pen,gesa.

Ai madje si përgjigjje ndaj Fazliut ka thënë se është bërë mjaftë me sjellje banditeske ndaj Policisë së Kosovës.

Ja shkrimi i tij:

Sundimi i ligjit në shtetin e së drejtës, nënkupton edhe ushtrimin e detyrës nga zyrtarët policorë pa pengesa.Ka mbaruar koha kur zyrtarët policorë fyhen e su,lmo,hen gjatë ushtrimit të detyrës nga të ashtuqua,jturit “të fortët”.

Përgjigje e shpejtë dhe konform ligjit për të gjithë personat që tentojnë “t’i kryejnë punët privatisht me policët tanë”.Stop sjelljeve ba,ndi,teske. Askush mbi ligjin!

https://www.facebook.com/xhelal.svecla/posts/10228308599119559

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *