Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Ymeri: Ka një shprehje të nervozës në videon e Kurtit

Analisti Visat Ymeri mendon se është e rrezikshme qasja e kryetarit të VV’së dhe kryeministrit Albin Kurti ndaj mediave, në rastet e sondazheve.

‘’Ka një shprehje të nervozës në videon e Kurtit’’, tha ai në Debat Plus.‘’Mënyra se si po flet, kjo është hala më e rrezikshme. Por kur thu sondazhe të ujdisura, kjo I bjen se dikush po pagun pare për me shtrembu të vërtetën’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *