Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Zafa: Sot unë jam ushtari më besnik i Hashim Thaçit

sh deputeti i NISMA-s, Zafir Berisha ka thënë se pavarësisht mospajtimeve politike me ish-presidentin Hashim Thaçi, ai sot është ushtari më besnik i tij dhe të tjerëve që po gjykohen nga Gjykata Speciale në Hagë.Berisha ka folur për luf,tën speciale kundër UÇK-së qysh prej paraqitjes së saj e deri e deri më sot.

“Sot e kemi një gjykatë që merret se kush e ka hëngër një shkelm. e kush një shuplakë por qëllimi është që të dëmtohet luf,ta e UÇK dhe të vihet në pikëpyetje intervenimi i NATO-s. Nga të parët nuk jam pajtuar me Hashim Thaçin, por nëse nuk pajtohem politikisht unë nuk mund të gjuaj gurë e dru mbi të. Unë sot jam ushtari më besnik i Hashim Thaçit dhe atyre burrave që po gjykohen në Speciale”, tha Berisha.

Ai tha se në Kosovë njerëz edhe nga politika po e bëjnë argatin e djallit.“Ne kemi fatkeqësisht që njerëz të politikës që për interesa perosnale po bëjnë argatin e djallit”, shtoi ai.Ai tha se kjo që po ndodhë sot nuk është aksidentale.

“Shtrëngatë ose luf,ta speciale në raport me UÇK nuk është e sotme. Kjo mun dtë them se është për politikë ditore. Kjo shtrëngate ose kjo luf,të propagandistike që burimin e ka në Serbi dhe disa vende aziatike, edhe kur ka dalë në skenë UÇK ka pasur një luf,të speciale kundër saj”, tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *