Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Zafir Berisha e quan Sveçlën “kryemilic”, thotë se Kosova po shkon drejt diktaturës

Ish-deputeti i Nismës Socialdemokrate, Zafir Berisha ka reaguar pas publikimit të disa pamjeve gjatë arr,estim,it të anëtarit të kryesisë së OVL e UÇK-së, Faik Fazliut nga Policia e Kosovës.Berisha përmes një postimi në Facebook e ka quajtur “krye,milic” ministrin e Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla i cili tha se kjo ishte “përgjigje e shpejtë për të gjithë që tentojnë t’i kryejnë punët privatisht me policët tanë”.

” Sjellja e “milicisë” së reg,jimit të Albinit ndaj një invalidi të UÇK-së sipas videove që po qarkullojnë në media elektronike, tregon se Kosova po shkon drejt regj,imit dikt,atorial të mendësisë stal,iniste.

Edhe më shqetësuese bëhet rasti kur “krye,milici” Sveçla mundohet ta arsyetojë ban,ditiz,min e “milicisë” në Prizren kur dihet se ai vetë me dhjetëra herë si një rru,gaç ord,iner ka su,lm,uar dhe lënduar policinë e Kosovës, disa nga të cilët kanë mbetur invalidë për tërë jetën”, ka shkruar Berisha.
https://www.facebook.com/zafir.berisha/posts/4779980048698802

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *