Loading...

Saturday, November 27, 2021

Zeka: Sveçla pat dështu me ia rrëzu aeroplanin Pacollit, sot arsyeton rruga,çër,inë e policit

Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, i ka reaguar ministrit të Brendshëm Xhelal Sveçla, pasi tha se ka përfunduar koha kur policët su,lmo,hen e ofendohen, duke aluduar në rastin e arr,esti,mit të anëtarit të kryesisë së OVL’së, Faik Fazliu.Zeka, përmes një postimi në facebook tha se Sveçla është një ministër i shtetit abnormal, që e kanë krijuar shokët e Faik Fazliut.

Sipas tij, ai nuk ka fyer policin pasi është një djalë me shumë edukatë.‘’ Xhelali, legjenda e gjalle e VV-se, pat deshtu me ja rrexu aeroplanin Behgjet Pacollit. Sot, per me tregu budallakin cullak, ka dale dhe ka mbrojte rrug,açer,ine e policit dhe prokurorit, te cilet aqe munden me ba: Me pran,gos Faikun.Ajo çka me la pershtypje, ishte deklarata e Xhelalit: “Ka mbaru koha kur jane fy policet nga te fortite”! Xhelali edhe i ka fy, edhe i ka rra,he policet, me gu,re, me grus,hta, me shqe,lma’’, shkroi Zeka.

Ky është postimi i plotë:

Ministri i shtetit abnormal Xhelal Sveçla eshte minister i nje shteti abnormal, te cilin e kane krjuar shoket e Faik Fazliut. Faiku eshte nje djale me shume edukate, per çka hiq nuk besoje qe ka fy,er ndonje polic.

Xhelali, legjenda e gjalle e VV-se, pat deshtu me ja rrexu aeroplanin Behgjet Pacollit. Sot, per me tregu budallakin cullak, ka dale dhe ka mbrojte rrug,açer,ine e policit dhe prokurorit, te cilet aqe munden me ba: Me pra,ng,os Faikun.

Ajo çka me la pershtypje, ishte deklarata e Xhelalit: “Ka mbaru koha kur jane fy policet nga te fortite”! Xhelali edhe i ka fy, edhe i ka rra,he policet, me gu,re, me gru,shta, me shqe,lma!
Shyqyr qe paska “perendu” ajo kohe, vetem Xhelal, ka me perfundu edhe koha jote, me turp tr dyfisht!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *