Loading...

Thursday, December 09, 2021

Zv.kryeministrja Rexhepi: Nga 1 korriku në Mal të Zi pa e paguar taksën

Nga 1 korriku, qytetarët e Kosovës mund të udhëtojnë në Mal të Zi, pa e paguar taksën në vlerë prej 15 eurosh.

Kështu ka bërë të ditur zëvendëskryeministrja e Kosovës, Emilia Rexhepi, duke dhënë detaje të mëtutjeshme.

“Që nga 1 korriku, qytetarët e Kosovës në Mal të Zi mund të shkojnë pa paguar sigurim për automjete!
Qytetarët e Malit të Zi do të shkojnë në Kosovë, me automjetet e tyre, me Karton të Gjelbër valid, dhe qytetarët e Kosovës do të hyjnë në Malin e Zi me automjetet e tyre me sigurim plus të Kosovës.
Lajm i mrekullueshëm për sezonin e ardhshëm turistik!” ka shkruar Rexhepi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *