Loading...

Thursday, December 09, 2021

Zv/ministri i Bujqësisë: Mos u besoni lajmeve të rreme për fermerët-vreshtarët!

Zv/ministri i Bujqësisë, Imri Demelezi ka demantuar informacionet e fundit për fermerët dhe vreshtarët.Sipas tij, ka ikur periudha e vendimeve kundër prodhuesve e fermerëve tanë.

Postim i plotë:DEMANTOJMË lajmet e rreme që kanë për qëllim dëmtimin e imazhit të Qeverisë Kurti II dhe friguar fermerët, në këtë rast vreshtarët.Grupe të ndryshme të interesit, të cilët nuk duan të ndahet e mira nga e keqja, mashtruesi nga fermeri puntorë, dhe atyre që fitojnë në kurriz të emrit e prodhusit tonë vendorë.

#Ka kaluar koha e vendimeve kundër prodhuesve e fermerëve tanë, e për interesa të dikujt, e kundër interesit të përbashkët. Erdhi Qeveria Kurti II. Ata sillen e pshtillen ende por e mira do të mbizotrojë.Jemi të vetëdijshëm me vonesat, por është koha me u ndarë e ditë MASHTRUESIT DHE FERMERËT E VËRTETË. #QeveriaKurti2 ME FERMERËT PËR FERMERËT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *